Jednostavno, brzo, efektno...
Za tijesto se može koristiti obično tijesto za pitu ( omjer 3:2:1 -30 dkg brašna:20 dkg maslaca:10 dkg šećera ) ali može se isto tako u tijesto dodati cimet ili sjeckane bademe pa istu napraviti kao Lincericu ali umjesto rešetke izrezati druge oblike. Najbolji je, naravno, domaći džem u koji se može umiješati malo ruma za delikatniji okus. Efekt s bojama vidljiv je na fotografiji a dekoracije se izrezuju prema prigodi - za Božić zvončići i zvjezdice, za Uskrs pilići i uskršnja jaja.
Za tijesto se može koristiti obično tijesto za pitu ( omjer 3:2:1 -30 dkg brašna:20 dkg maslaca:10 dkg šećera ) ali može se isto tako u tijesto dodati cimet ili sjeckane bademe pa istu napraviti kao Lincericu ali umjesto rešetke izrezati druge oblike. Najbolji je, naravno, domaći džem u koji se može umiješati malo ruma za delikatniji okus. Efekt s bojama vidljiv je na fotografiji a dekoracije se izrezuju prema prigodi - za Božić zvončići i zvjezdice, za Uskrs pilići i uskršnja jaja.