'Mmmmm....ovo izgleda toliko dobro, gotovo kao tanjur UMAMIJA' razmišljala sam jučer dok sam se spremala pojesti salatu od cikle koju sam tog trenutka pripremila.
A nisam bila gladna, ali stigla sam s posla oko 18 sati i toliko je intenzivno vani mirisala bazga iz susjednog dvorišta da me ulovila neka inspiracija i morala sam isto tako nešto fino i mirisno ubaciti u kljun kako bi mi u glavi nastala ravnoteža.
Da ne bi opet bila mrkva, odlučila sam da ( opet ) bude svježa cikla, ovaj put uz dresing koji mi je od nekud ostao u sjećanju dok su cherry rajčice, feta i masline bili samo izbor trenutka.
PRELJEV: aceto balsamico, maslinovo ulje, svježi ružmain, ribana naranđina korica, sok jedne naranđe, sol, papar, grubo sjeckani peršin
Boja preljeva nije bila nimalo inspirativna ( nećemo si lagati :) pa preskočimo nju i usmjerimo se na sveukupan dojam. Meni je jako dobro sjeo. Toliko dobro da sam otišla po još fete i rajčica da što duže potraje
:)
A nisam bila gladna, ali stigla sam s posla oko 18 sati i toliko je intenzivno vani mirisala bazga iz susjednog dvorišta da me ulovila neka inspiracija i morala sam isto tako nešto fino i mirisno ubaciti u kljun kako bi mi u glavi nastala ravnoteža.
Da ne bi opet bila mrkva, odlučila sam da ( opet ) bude svježa cikla, ovaj put uz dresing koji mi je od nekud ostao u sjećanju dok su cherry rajčice, feta i masline bili samo izbor trenutka.
PRELJEV: aceto balsamico, maslinovo ulje, svježi ružmain, ribana naranđina korica, sok jedne naranđe, sol, papar, grubo sjeckani peršin
Boja preljeva nije bila nimalo inspirativna ( nećemo si lagati :) pa preskočimo nju i usmjerimo se na sveukupan dojam. Meni je jako dobro sjeo. Toliko dobro da sam otišla po još fete i rajčica da što duže potraje
:)