Recept iz časopisa Dobra hrana br. 8
Taman sam se počela pitati što s koromačem kad su se recepti samo počeli nizati :)
glavica crvenog radiča
glavica koromača
dvije naranče
sok pola limuna
maslinovo ulje
sol
pola šalice oraha
Ovu salatu može se napraviti u hladnoj sirovoj varijanti ili pečenu, toplo-hladnu verziju.
Koromač samo narezati na tanke ploške u svježoj ili ispeći zajedno s radičem u toploj varijanti.
Sve zajedn začiniti limunovim sokom i maslinovim uljem. Dodati naranče i orahe koji se također mogu lagano popržiti na teflonskoj tavici ili dodati sirovi.
I sve zajedno posipati svježim, zelenim listićima koromača
Taman sam se počela pitati što s koromačem kad su se recepti samo počeli nizati :)
glavica crvenog radiča
glavica koromača
dvije naranče
sok pola limuna
maslinovo ulje
sol
pola šalice oraha
Ovu salatu može se napraviti u hladnoj sirovoj varijanti ili pečenu, toplo-hladnu verziju.
Koromač samo narezati na tanke ploške u svježoj ili ispeći zajedno s radičem u toploj varijanti.
Sve zajedn začiniti limunovim sokom i maslinovim uljem. Dodati naranče i orahe koji se također mogu lagano popržiti na teflonskoj tavici ili dodati sirovi.
I sve zajedno posipati svježim, zelenim listićima koromača