Fino, lagano i niskokalorično
ZA PRELJEV:
- 1 jušna žlica meda
- 1/2 male žličice senfa
- sok 1/2 limuna
- malo svježe mljevenog papra
- 2 žlice maslinova ulja
ZA SALATU:
- 1/2 zrelog avokada
- 2 crvena grejpa ( ili 1 crveni i 1 bijeli )
Grejp oguliti, očistiti od kožice i natrgati na komadiće. Avokado oguliti i također narezati na komadiće.
Od ulja, limunova soka, meda, senfa i bibera načiniti preljev pa prije serviranja preliti preko grejpa.
Meni je falilo još nešto malo 'težine' pa sam odlučila dodati komadiće Gorgonzole, no to baš nikako nije išlo skupa pa sam probala s kozjim sirom Caprilo što je bilo toliko dobro da sam na kraju ogulila još jednu rundu grejpa.
Meni je falilo još nešto malo 'težine' pa sam odlučila dodati komadiće Gorgonzole, no to baš nikako nije išlo skupa pa sam probala s kozjim sirom Caprilo što je bilo toliko dobro da sam na kraju ogulila još jednu rundu grejpa.
I kao što rekoh, fino, lagano i niskokalorično ako ne pretjeramo s kozjim sirom :)