Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


utorak, 30. srpnja 2013.

DVIJE SU NAM GODINE

Vrijeme leti. A kao da je jučer bilo kad je krenulo s prepisivanjem recepata, prvo onih najdražih pa poslije onih isto tako omiljenih ( iako je zapravo trebalo prepisati bakine i one još starije ) a na kraju se svelo na grozničavo testiranje novih jer život je suviše kratak da bi se sve stiglo isprobati pa treba požuriti.

U toj se žurbi se, eto, navršila i druga godina. Ove je godine napokon ljubav prema hrani dobila svoj finish u obliku projekta MEDENJAK.

O njemu sam pisala, sve već rekla ( ili možda nisam? ), no budite sigurni da će se ovdje još mnogo o njemu ovdje pisati jer će se tamo svašta zbivati i mnogo raditi.

Planove vam još ne želim otkriti jer su trenutno u ( visokoj ) oblikovnoj fazi, no samo da znate - radi se. Radi se tako intenzivno da se ne stigne kuhati ( primijetili ste? ), pa dok se čekaju dozvole, rješenja i sve ostale formalnosti - smišljaju se plančeki za što bolja druženja u Medenjaku. Smišlja se ponuda ( bit će tu malih i korisnih kulinarskih trica i sitnica ), rade kalkulacije, uvodi fiskalna i sortira materijal ( to je ona tona papira ( čitaj recepata ) prikupljenih u proteklih XX godina života a koja se neizostavno mora isprobati ).
Kako i što? Vidjet će se uskoro. Predstavljanje za javnost pripremamo za rujan, do tada sve treba biti savršeno.
Zbog svega toga malo kuhamo no vjerujemo da ćete nam oprostiti jer tu i tamo ipak nešto skuhamo da baš ne umremo od gladi.

Obećajemo da ćemo sve to uskoro nadoknaditi.

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja u Medenjaku!