Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


srijeda, 11. prosinca 2013.

Čestitke by Lana


Blagdani su vrijeme kad s radošću pokazujemo svim svojim dragim rođacima i prijateljima da ih još nismo zaboravili bez obzira koliko se rijetko s njima čuli ili vidjeli.
Čestitka je jedan od načina na koji to u današnje elektronsko doba najbrže i najjednostav-
nije činimo jednim klikom miša, a nema ništa ljepše ako takva čestitka ima i vaš osobni pečat.
Prekrasna, samo vaša, nije 'ukradena' i još k tome do nje dođete samo jednim klikom miša....
Takve su Lanine čestitke.
Ako vam se čini komplicirano, vjerujte mi nimalo nije, jer Lana će sve to učiniti za vas. Bilo da trebate poslovnu ili privatnu, u digitalnom ili printanom obliku, njena je čestitka samo vaša. Možete umetnuti fotografiju i biti originalni, možete poslati pozivnice za rođendan, čestitke za godišnjice braka.....možete sve što želite a sve zajedno neće vas koštati više od 20 kuna.

Volimo korisne informacije, zar ne? Ovo je definitivno jedna od njihAko vam se sviđa Lanina priča njena je adresa lana.skvorc@gmail.com


Požurite, Božić je pred nama, naručite čestitku i budite originalni by Lana