Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


utorak, 26. ožujka 2013.

DAN SVIZACA

Pa dobro koji je ovo vrag? U vrijeme kad već na veliko trebaju cvasti visibabe i oživjeti livade od proljetnog cvijeća u Varaždinu novih 30 cm snijega.

Ko loš déja vu!

Zapravo i nema tu baš puno filozofije, priroda pamti, stoga kako smo si skuhali tako nam se sad servira.

Pisala sam već što mislim o tome početkom prošlog ljeta ( ovdje ) pa nemojte me tjerati da se ponavljam.




Izdržimo još malo, nahranimo ptičice, očistimo nogostupe, zima se neda no proljeće je tu, odmah iza ugla.