Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


nedjelja, 13. listopada 2013.

DUNJA GULIN U MEDENJAKU

U subotu 19.10.2013. na predstavljanju udruge Medenjak kao specijalna gošća bit će prisutna i Dunja Gulin, naša poznata kuharica, spisateljica kolumni i vlasnica portala Rentaj Chefa. Njena ljubav prema sirovoj hrani rezultirala je izdavanjem nekoliko knjiga, između ostalih Raw Food Kitchen i The Vegan Baker koje se prodaju na globalnom Amazonu a najnovija The Vegan Pantry još je u pripremi.

Dunja će prijepodne na predstavljanju Medenjaka održati promociju svoje knjige The Vegan Baker a u poslijepodnevnom terminu dvije radionice na temu sirove hrane, jednu pod nazivom 'Zdrava proteinska jela' a drugu pod nazivom 'Brzi, jednostavni & zdravi kolači'.

Svi zainteresirani detalje mogu pogledati i prijaviti se direktno OVDJE preko Dunjine stranice ili preko našeg LINKA u Medenjaku.

Učesnici obje radionice dobivaju popust pa ako želite naučiti nešto novo ili se jednostavno uključiti u trend zdravog življenja prijavite se i dođite 19.10. u 15 sati
na Dunjine radionice.

Vjerujte, neće vam biti žao.