Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


srijeda, 18. rujna 2013.

ŠKOLA ZDRAVOG ŽIVOTA - nova sezona

Dragi moji ljubitelji dobre hrane, ako vam se papica nasložila oko struka vrijeme je da nešto poduzmete.

Udruga 'Škola zdravog života' započinje svoju jesensku radionicu sa mnogo korisnih savjeta i praktičnih informacija u kojoj od ove jeseni sudjeluje i naš Medenjak sa svojim radionicama zdrave hrane i niskog glikemijskog indeksa.

Unutar 8 tjedana koliko traje tečaj, izmjenjuju se tečajevi joge i stretchinga te nordijskog hodanja i joga dancea.

Jogu vodi Predrag Daraboš, iskusan joga majstor i voditelj studija SHAKTI u Kolodvorskoj ulici 4 ( odmah pored SPA centra Lavandula ), dok je za istezanje zadužen fitness studio TAUBI pod vodstvom Nenada Golubića, profesora kineziologije, iskusnog sportskog trenera.

Na predavanjima koje drži dr. Tatjana Cikač može se saznati hrpa korisnih informacija vezaniih za zdravlje i funkcioniranje našeg organizma dok nas Anita iz Lavandule uči važnosti suplemenata u prehrani i nudi mogućnost nabavke istih. Medenjak u čitavoj priči učestvuje s predavanjem o glikemijskom indeksu, njegovom funkcioniranju i načinu na koji prehrana utječe na naš organizam U nekoliko subotnjih susreta, koliko je predviđeno u sklopu programa, ukazat će se na način prehrane po GI u praksi, slagat će se jelovnici, gostovati mlinar sa svojim cjelovitim brašnima, a bit će govora i o detoksikaciji.

Sve u svemu puno informacija u samo 8 tjedana.
Program rada je dolje a za više informacija možete zvati na  042/212-289, a sad brzo po dres i patike i trkom u Lavandulu.

Vidimo se u srijedu 18.09.2013. u 20 sati kod Taubija!