NASTAVAK na članak BAMIJA ili OKRA + LJUTI UMAK
...a da i mi svog konja za trku imamo još se globalno ne zna pa iako naš prokleto ljuti jalapeno umak ( jos uvijek ) nije pokorio svijet, sigurna sam da je isto tako dobar kao svjetski poznati SRIRACHA.
Naš se zove ALPINOS, proizvodi ga OPG Vrabec i s velikim sam zadovoljstvom kupila nekoliko flašica raznih okusa i vrsta.
Pa evo jednog od prijedloga kako ga upotrijebiti.
Maslac je odličan za mazanje na toast ili premazivanje srednje pečenog steaka. Ovo potonje je doista fantastično a kako upravo traje sezona roštilja nije ga teško isprobati.
Mi smo našega premazali preko ramsteka i servirali uz salsu od krastavaca.
Potrebno:
...a da i mi svog konja za trku imamo još se globalno ne zna pa iako naš prokleto ljuti jalapeno umak ( jos uvijek ) nije pokorio svijet, sigurna sam da je isto tako dobar kao svjetski poznati SRIRACHA.
Naš se zove ALPINOS, proizvodi ga OPG Vrabec i s velikim sam zadovoljstvom kupila nekoliko flašica raznih okusa i vrsta.
Pa evo jednog od prijedloga kako ga upotrijebiti.
Maslac je odličan za mazanje na toast ili premazivanje srednje pečenog steaka. Ovo potonje je doista fantastično a kako upravo traje sezona roštilja nije ga teško isprobati.
Mi smo našega premazali preko ramsteka i servirali uz salsu od krastavaca.
Potrebno:
- 150 g maslaca
- 2 fileta inćuna ( sitno sjeckanog )
- 1 žlica umaka ALPINOS ili adekvatne zamjene
- 1 češanj češnjaka ( sitno sjeckanog )
- prstohvat soli
Sve dobro izmiješati i kreativno iskoristiti
I vi možete svoje primjerke nabaviti direktno u OPG Vrabec ( OVDJE ) ili u Zagrebu, prodaje ih Dirty Old Shop u Tratinskoj 22 a možda uskoro i kod nas u Varaždinu.
Ima nekoliko vrsta, odmah sam uzela četiri okusa od čega su tri vrlo ljuta i jedan ekstremni.
Ekstremni još nisam probala ali ovaj very hot je very very hot i nakon njega rigate vatru ko mali zmajček..
Pa tko voli nek izvoli.
I vi možete svoje primjerke nabaviti direktno u OPG Vrabec ( OVDJE ) ili u Zagrebu, prodaje ih Dirty Old Shop u Tratinskoj 22 a možda uskoro i kod nas u Varaždinu.
Ima nekoliko vrsta, odmah sam uzela četiri okusa od čega su tri vrlo ljuta i jedan ekstremni.
Ekstremni još nisam probala ali ovaj very hot je very very hot i nakon njega rigate vatru ko mali zmajček..
Pa tko voli nek izvoli.