Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


srijeda, 3. srpnja 2013.

OTVORENJE MEDENJAKA


Jučer ste saznali da postoji Medenjak, evo kako je to izgledalo na njegovom otvaranju

.

Na poklon je stigla i korisna pocinčana kanta s 50 crvenih ruža
( hvala tata! )






















Najdraži susjedići također su stigli s punim rukama

bila je tu i ostala starija ..
..i mlađa ekipa 


neki su prespavali :)

moj je suprug održao pozdravni govor i u svom stilu ispričao nekoliko lovačkih priča...

                         na početku se popio šampanjac

na kraju whiskač star pedesetak godina

a između pojelo nešto konkretno ( jarić, toskanska salata, spuznuti sir i bulgur tabbouleh )


smislio se i slogan: ''Ako imate kolesterol i tlak, dođite u medenjak''   ( hehe... baš prigodno  :))

i naravno, kakva bi to bila proslava bez pet vrsta torti pa smo tako usput testirali nekoliko novih recepata

                       -  od višanja i svježeg sira -

                  - niski glikemijski  i bademi s jagodama -

                      - Matcha torta od zelenog čaja -

                - i red velvet vijenac sa svježim malinama -

                     jednoglasno je pobijedila Matcha


Medenjak je tako dobio Peugeotov profi mlinac za papar, par krasnih starih stolica i nekoliko korisnih sitnica a ja svojih 50 crvenih ruža i Le Cordon Bleu: Savršeno umijeće kuhanja - knjigu za prave profesionalce :))
Ovim putem još jednom hvala svim dragim prijateljima i članovima obitelji, s njima i samo uz njih čitava priča ima smisla.
Fotogalerija prostora OVDJE