Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

3, 2, 1...KREĆEMO (u nastavcima)03.06.2013. ZAVRŠNO PREDAVANJE


Predavanjem o gladovanju i niskom GI završio je šestotjedni program Udruge i škole zdravog mršavljenja. Uz završno predavanje održana je i degustacija zdrave hrane pa se mogla kušati salata od quinoe, namaz od crvenog graha i kolačići napravljeni od ječmenog brašna.
Kako je predavanje vodila moja malenkost bila je to prilika za upoznavanje članova s projektom pod nazivom MEDENJAK u sklopu kojeg će se održavati radionice kuhanja; od zdrave hrane i one niskog GI, preko praktičnih svakodnevnih jela do slastica i svega ostalog na temu hrane i dobrog
življenja. Bit će tu i gostovanja kulinarskih majstora no više o tome u posebnom postu.

A na kraju se žrtve broje pa su tako i kilogrami popadali a 10.06 u palači Herzer održat će se dodjela nagrada za one koji su izgubili najviše kilograma.
Jedna od glavnih nagrada je i besplatna radionica zdrave hrane koja će se održati u Medenjaku 26.06 no kao što rekoh, više o tome u posebnom postu.   


GLADOVANJE I GI:
U međuvremenu vježbamo i čekamo slijedeće predavanje koje će se održati 03.06.2013. u 19,00 sati u SPA centru Lavandula a tema je glikemijski indeks. Uz to će biti osvrt na danas sve popularniju temu gladovanja. Obzirom da upravo ulazim u svoju završnu fazu ( 6 dan ) usput ću reći nešto iz vlastitog iskustva.
Svi ste pozvani!


PONEDJELJAK: 20.05.2013.
Školica zdravog mršavljenja ulazi u svoj 6. tjedan i nastavlja s vježbanjem i predavanjima. Ovog se ponedjeljka odmah nakon vježbanja predavanje održalo u SPA centru Lavandula s temom 'Suplementi u prehrani' uz koje je priređena i degustacija HERBALIFE proizvoda koji svojim sastavom u potpunosti mogu nadomjestiti obrok u situacijama kad ne stignemo pripremati hranu, nismo je u mogućnosti konzumirati ( npr. na putu ) ili jednostavno želimo imati ukusan i punovrijedan obrok pod kalorijskom kontrolom.

PONEDJELJAK 13.05.2013. Nakon dva tjedna joge počeo je stretching na otvorenom
i zatvorenom u sklopu fitnes studija Taubi

PONEDJELJAK, 22.04.2013.,


U sklopu programa Udruge, program se nastavio predavanjem o osteoporozi i suplementima kojeg su održale doktorice Cikač i Čop, a svi prisutni mogli su  izvršiti besplatno mjerenje kostiju na osteoporozu.SRIJEDA, 17.04.2013.

Početni susret - vježbanje.Joga i stretching u zgradi palače Herzer
TAKO JE POČELO..


U ponedjeljak 15.04.2013. godine u SPA centru LAVANDULA krenula je s upisima prva ovogodišnja grupa polaznika. Prilikom upisa svaki je polaznik dobio tabelu sa svojim podacima, izvršeno je mjerenje BMI i utvrđen broj kalorija na bazi kojih se formira jelovnik usklađen s potrebama organizma. Upisane su osnovne prehrambene navike ( doručak, međuobroci, ručak... ) i ...READY, STEADY, GO...
promjene mogu početi.

Korak 2 počinje vježbanjem.
U zgradi palače Herzer u srijedu 17.04. u 19,00 sati pripremni tečaj s kratkom obukom održat će joga studio ŠAKTI i fitness studio TAUBI.
Vidimo se tamo!