Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


četvrtak, 13. travnja 2017.

SRETAN USKRS!

Svima koji nemaju vremena baviti se kolačima evo još jedne ideje kako iskoristiti agar žele ovaj put u svrhu uskršnjeg slatkiša.

Ako ste još k tome imali sreću i u Lidlu prije koji tjedan upecali jedan od kalupa iz blagdanske ponude onda bi mogao biti pun pogodak. Veliki cvjetovi i uskršnja jaja u XL formatu samo su neki od motiva iz ovosezonske ponude.

Btw. u Lidlu se često nađe odličnih kalupa pa imajte to na umu u vrijeme pojačane sezone pečenja kolača.

Na ovaj vizualno atraktivan žele od višanja potrebno je dodati samo malo čokoladnog preljeva i kapljicu šlaga.

Ako pak vam treba još uskršnjih ideja zavirite na Pinterest i padnite u nesvijest od čuda kakvih sve tamo ima. Da nude vrijeme odmah bih se pretplatila, ovako bolje da ne gledam :)

Neka vam je prekrasan Uskrs i ugodni blagdani!