Ne kuhaš? Pitala me kolegica na poslu neki dan.
Bilo je to logično pitanje nakon što već neko vrijeme ovdje nema ni jednog novog recepta.
Ma kuham, kako ne! No svatko od nas ima nekih svojih planova a ovo je trenutno moje vrijeme čekanja.
Čekanja na svoj mali kutak u kojem će se roditi mnogo mnogo novih recepata. Još samo malo i sve će se doznati a do tada mi oprostite što se družim s majstorima, kupujem pločice, boje za zidove, frižider, aparate...
I vrt je već porastao
Majčina dušica je preživjela svoju prvu opaku zimu, špinatek proklijao, okra prvi puta iznikla a rabarbara dala svoje prve plodove.
Crnu cherry rajčicu sam uspjela nabaviti u trenutku kad joj se više nisam nadala, još samo da uspijem i žutu.
I tako eto, nije da se ništa ne radi, no kuhanje je trenutno u drugom planu. Čeka svoje vrijeme. Zato je ovo vrijeme čekanja.
Još malo, još samo malo :)
Bilo je to logično pitanje nakon što već neko vrijeme ovdje nema ni jednog novog recepta.
Ma kuham, kako ne! No svatko od nas ima nekih svojih planova a ovo je trenutno moje vrijeme čekanja.
Čekanja na svoj mali kutak u kojem će se roditi mnogo mnogo novih recepata. Još samo malo i sve će se doznati a do tada mi oprostite što se družim s majstorima, kupujem pločice, boje za zidove, frižider, aparate...
I vrt je već porastao
Majčina dušica je preživjela svoju prvu opaku zimu, špinatek proklijao, okra prvi puta iznikla a rabarbara dala svoje prve plodove.
Crnu cherry rajčicu sam uspjela nabaviti u trenutku kad joj se više nisam nadala, još samo da uspijem i žutu.
I tako eto, nije da se ništa ne radi, no kuhanje je trenutno u drugom planu. Čeka svoje vrijeme. Zato je ovo vrijeme čekanja.
Još malo, još samo malo :)