Hranom, naravno!! I to ne bilo kakvom hranom, već onom mojom, najdražom...onom koju godinama kuham i neprestano nadopunjujem. Iako sam u međuvremenu drastično promijenila prehranu ( na bolje, naravno :) ovo je i dalje ostala uvijek dostupna bilježnica koju nikad ne zagubim i stalno je pri ruci. Stoga ovo nije još jedan blog o hrani već moja osobna škrinjica s blagom, a cilj je imati sve svoje dragocjenosti na jednome mjestu.


nedjelja, 16. lipnja 2013.

HODANJEM DO ZDRAVLJA - 2

Jučer je i više nego uspješno u Varaždinu završila manifestacija 'Hodanjem do zdravlja' pod pokroviteljstvom Merkur osiguranja i Udruge za promicanje zdravog života Varaždin.


Oko dvjestotinjak prijavljenih tako je odhodalo svoju rutu po gradu, u gradskom parku vježbalo i upoznalo se s ponudom aktualnih rekreacijskih klubova, od onih fitnes i plesnih, preko joge i strechinga.

Na kraju su dobili svoju body mass listu, izmjeren im je tlak i mogli su krenuti na zdravi zalogaj kojeg je nudio naš Medenjak gdje se nudila salata od quinoe, energetske bombice i zdravi keksići.

Promocija kulinarskih radionica na temu zdrava hrana izazvala je prilično zanimanja između ostalih za njih se zainteresirala i srednjoškolska populacija što nas vrlo veseli obzirom na planove koje imamo s njima. Više o tome u sutrašnjem postu, evo sad par fotkica s jučerašnjeg događanja

Medenjak u punom sastavu:)

Uz naš Medenjak na štandu nam se pridružio gospodin Golub s ponudom kruha ispečenog od brašna iz svog mlina.

Doktorica Tatjana Cikač bila je voditelj tima koji je na kraju vršio zdravstvenu kontrolu učesnika manifestacije 



Osim toga nudili su se i HERBALIFE energetski čajevi i šejkovi za osvježenja po završetku vježbanja

A vježbalo se na nekoliko punktova, svaki voditelj imao je svoj kutak u parku






Na kraju svu voditelji otplesali jednu za kraj, zahvalili se i završili program


Bravo za organizatore, bravo za voditelje timova, odlična organizacija, odlična koordinacija, možda jedan mali minus za početni razglas no nevažno u odnosu na veličinu odrađenog posla.

Nakon ovako odličnog iskustva nemamo ništa protiv da nam ''Hodanje do zdravlja'' postane tradicija